Ring på 40 72 26 26

Zoneterapi

Zoneterapi

De fleste kender zoneterapi, der er blevet en anerkendt behandlingsform. Mange ved, at zoneterapi virker, og det er for de fleste tilstrækkeligt. Der findes nemlig ingen videnskabelig forklaring på hvorfor zoneterapi virker.

Enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområder, vil afspejle sig i et bestemt vævsområde på fødderne. En trykbehandling af dette vævsområde vil virke tilbage med en normaliserende effekt på det pågældende organ eller vævsområde. Så via trykbehandling på fødderne, kan du opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen.

Så er der det ved zoneterapi, at det er en fantastisk dejlig og afslappende behandlingsform.

Jeg elsker at give zoneterapi til børn, derfor har jeg taget ekstra kurser inden for baby-, og børne zoneterapi. Behandlingen er meget blid, og alligevel med stor effekt. Til de større børn, er det også effektfuld at se at børnene kommer helt ned i gear, og tager fint imod behandlingen. Derudover er zoneterapi god for dig, som har allergi, smerter fra bevægeapparatet, fordøjelsesproblemer, stress og mange andre problematikker.

Hvis du vælger zoneterapi på klinikken, vil jeg selvfølgelig gerne dele ud af min viden omkring kost, vitaminer, mineraler, probiotika, stress håndtering med mere, sammen med zoneterapien.

 Jeg er RAB registreret behandler.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.