Book din tid til zoneterapi i Hedensted

Jeg tilbyder behandling med zoneterapi både til børn og voksne. Her på siden kan du læse mere om, hvad zoneterapi er, og hvordan en zoneterapi behandling hos mig i Hedensted foregår.

Zoneterapi som behandling

De fleste kender zoneterapi, der er blevet en anerkendt behandlingsform. Mange ved, at zoneterapi virker, og det er for de fleste tilstrækkeligt. Der findes nemlig ingen videnskabelig forklaring på, hvorfor zoneterapi virker.

Zoneterapi til børn og babyer

Jeg elsker at give zoneterapi til børn, derfor har jeg taget ekstra kurser inden for baby- og børnezoneterapi. Behandlingen er meget blid, og har alligevel stor effekt.

Til børn strukturerer jeg tiden, hvor det giver mening, med en lille rygafspænding eller tegneterapi.

Derudover er zoneterapi god for dig, som har:

 • Allergi
 • Smerter fra bevægeapparatet
 • Fordøjelsesproblemer
 • Stress
 • Og mange andre problematikker

  Bliv ringet op

  Tag kontakt

  En zoneterapibehandling

  En zoneterapibehandling hos mig indeholder, udover den almindelige behandling på fødderne, en afsluttende meridianmassage på arme og hænder.

  Til børn kan jeg finde på, enten at give en lille ryg massage, eller lave tegneterapi.

  Derudover bruges forskellige teknikker hvis jeg eksempelvis arbejder med en kunde, hvor vi arbejder med at finde ny og god energi.

  Jeg er RAB-registreret behandler, og det vil sige du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, og har du en sundhedsforsikring, kan du også benytte denne hvis du har symptomer og smerter fra bevægeapparatet.

  Hvordan virker zoneterapi?

  Enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområder vil afspejle sig i et bestemt vævsområde på fødderne. En trykbehandling af dette vævsområde vil virke tilbage med en normaliserende effekt på det pågældende organ eller vævsområde. Så via trykbehandling på fødderne, kan du opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen.

  Så er der det ved zoneterapi, at det er en fantastisk dejlig og afslappende behandlingsform.

  Du kan booke din tid ved at ringe til mig på 40 72 26 26 alle hverdage klokken 08.00 – 17.30

  Udtalelse

  “Det jeg syntes er bedst ved zoneterapi, er at det er rart at få behandlingen, det virker beroligende, og jeg har fået det bedre med min mave. Det er altid noget jeg glæder mig til, det er hyggeligt at komme hos Margrethe. Hun er god at tale med.”