margrethe-tang-foto-signfind10

Zoneterapi og stressbehandling

Hvordan føles stress?

Sidder du og føler dig utilstrækkelig? Oplever du svingende humør, konstant tankemylder og søvnproblemer? Måske føles din krop anspændt, plaget af muskelspændinger, smerter og træthed. Og dit sociale overskud er svundet. Du kan være sygemeldt, eller på kanten til det.

Kroppens alarmberedskab

Stress er et signal fra dit nervesystem, en tilstand som kan ændres med den rette hjælp. Når du er stresset, er din krop i alarmberedskab. Blodet strømmer primært til muskler og hjerne for at koordinere bevægelser, mens fordøjelse og immunforsvar nedreguleres. Dette kan føre til fordøjelsesproblemer som tunghed i maven eller forstoppelse.

Hvordan Kan Zoneterapi Hjælpe?

Zoneterapi er effektivt for at aktivere det rolige (parasympatiske) nervesystem. Denne behandling skaber balance og flow i kroppen, som vil “takke” dig for denne intervention. Jeg kombinerer ofte zoneterapi med homøopati for at styrke helingsprocessen. (Se mere under zoneterapi.)

Indre Konflikter og Strategier

Ofte er det vores egne indre forestillinger, der skaber stress. Sammen vil vi afdække, hvad der stresser dig, og finde nye, sundere strategier. At ændre disse fastgroede forestillinger kan være nøglen til velvære.

  Bliv ringet op

  Tag kontakt

  Ernæring under Stress

  I stressede perioder kræver din krop ekstra næring. Selvom du måske ikke føler overskud til at lave mad, vil jeg forsyne dig med en oversigt over nemme, hurtige, sunde retter. Jeg vil også vejlede i, hvilke vitaminer og mineraler din krop specifikt behøver nu.

  Energibevidst Samtale

  En væsentlig del af behandlingen er en samtale, der hjælper dig til at forstå og acceptere din hjerne og dit nervesystems reaktioner. At forstå dine mønstre er første skridt mod at ændre dem. At sige til dig selv, “Selvom jeg føler stress, elsker og accepterer jeg mig selv,” kan være kraftfuldt, og er et fundament i tankefelt terapien.

  Individuel Tilgang

  Hver person er unik, og derfor vil behandlingen tilpasses din specifikke situation. Det handler om at opdage din egen handlekraft, og med lidt hjælp, finde og fokusere på dine ressourcer. Min passion er at guide dig gennem denne rejse.

   Bliv ringet op

   Tag kontakt

   Udtalelse

   “Det er meget tydeligt at Margrethe har hjertet med i sit arbejde. Som behandler er Margrethe meget kompetent og varm. Jeg føler mig altid godt tilpas i hele kroppen, og med en indre ro og balance efter endt behandling.”