Ring på 40 72 26 26

Kostvejledning

Har du fordøjelsesproblemer? – Luft i maven, oppustethed, forstoppelse eller løs mave, blodsukkerproblemer, stor sukker behov/trang?

– Så kan det være godt at finde årsag og sammenhæng, så du kan handle!

Måden jeg kan hjælpe dig, er at få nogle oplysninger fra dig, så jeg kan se på dine symptomer, gener og ønsker fremover. Inden vores møde har jeg brug for en maddagbog fra dig for minimum 3 hverdage, så jeg kan se om der er noget du mangler, eller om der er noget der skal fjernes i en periode. Herefter laver jeg en indledende analyse inden vi mødes 1. gang i ca. 1 time, til selve vejledningen. Efter vores 1. møde, har vi 2 opfølgningssamtaler. Så finder vi sammen ud af, hvad der fungerer, og hvad der er svært.

For at det skal lykkedes for dig, er det vigtigt at vi får lavet en madplan, som er realistisk for dig. Du vil få opskrifter med hjem, så det er nemt at komme i gang. Det er vigtigt, at du mærker en ændring, så du får lyst til at fortsætte.

Jeg kan også finde på at anbefale dig nogle vitaminer, mineraler, urter eller homøopati, som kan hjælpe med til at din fordøjelse kommer i balance igen.

Vil du gerne tabe dig, er jeg meget tilhænger af venligt vægttab, altså at du skal ind og arbejde med at tænke på dig selv med kærlighed og respekt.

Du får ikke en kur med kalorier og tabeller hos mig, derimod en visuel tallerkenfordeling med fedt, kulhydrat og protein.

Jeg arbejder også med mælkesyrebakterier (probiotika) og har taget efteruddannelse i dette. Probiotika kan nemlig også hjælpe med både vægtproblematikker og til andre fordøjelsesproblemer. Også ved allergi kan probiotika sammen med andre faktorer mindske symptomer, så du kan have det godt og med god energi. Det er sådan, at omkring 70 % af dit immunforsvar kan relateres til din fordøjelse.

Når du kontakter mig, og ønsker en kostvejledning, sender jeg et spørgeskema på mail, som jeg gerne skal have mindst 10 dage før du kommer. Så kan jeg være godt forberedt til at møde dig. En kostvejledning er også ofte en samtale, omkring hele dig. Hvad du går og er påvirket af, spiller en stor rolle for, hvordan du fordøjer selve livet. Hvis vi er i konflikt med nogen, føler os stressede af noget, er vrede eller lignende, påvirker dette vores fordøjelse.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.