Ring på 40 72 26 26

Uddannelser

Om mig og mine uddannelser

Jeg er i dag 51 år, og fyldt op af god energi og ro på en og samme tid. Men sådan var det bestemt ikke da jeg som mor, og skulle tilbage på arbejde. Jeg var i mine tanker dengang fyldt op med dårlig samvittighed, frustrationer om hvordan jeg kunne være god mor, god kæreste og god kollega på en og samme tid. Jeg ville så gerne det hele, spise sund mad, få daglig motion og få de daglige gøremål til at gå op med mine drømme om at der skulle være god tid og ro til hygge og nærvær med vores pige.

Py ha det kostede også på et tidspunkt en periode med stress symptomer, og en kort sygemelding. Men jeg tog også imod den hjælp jeg kunne få, og lavede mine øvelser. Så jeg kunne vende tilbage til mit arbejde. ( Jeg fik hjælp til at opdage, at jeg selv kunne ændre på min situation) Dette vil jeg gerne hjælpe andre med, og gerne inden det kommer til stress og ubehag i kroppen. Derfor har jeg taget mine uddannelser, for at lære noget og for at hjælpe dig.

Kærligst Margrethe

Kostvejleder

Uddannet kostvejleder fra Hover Kostakademi 2011
Ajourføringskurser af 3 dages opdatering: 2012, 2013 2014, 2015, 2016 og 2017.
2016: Arvin Larsen Kursus i pskyko- neuro-immunologi, mentale og følelsesmæssige procesteknikker.
2015, 2016 og 2017 : Uddannelse omkring probiotika (tarmfloraens betydning) ved Eva Lydeking-Olsen, og Marianne Fjordgaard.
Marts 2017: Efteruddannelse v. Charlotte Gylling funktionel medicine, Bone Broth, Autoimmune sygdomme, Gluten.
September 2017: Homøopati grundkursus v. Arvin Larsen, Holistica.
Oktober- 2017: Motivation og bevidsthed v. Henrik Dilling.
November 2017: Tarmens sundhed og fordøjelses fysiologi, v. Eva Lydeking-Olsen.
Februar 2018: Laboratorie analyser og test i forbindelse med. diverse fødevarereaktioner, fordøjelsesproblemer, infektioner og træthed v. Anne Cathrine Færgemann.
Februar 2018: 12 timers kursus ved Arvin Larsen: Organernes psykologi
www.kostakademiet.dk

Zoneterapeut

Uddannet zoneterapeut hos Leif Nielsen, Kolding, 1. år og hos Jørn Frydendal, Skive 2. år 1996
Efteruddannelse: Zoneterapi og akupressur til spædbørn, børn, gravide og fødende 2013 v. Jeanette B. Kjeldsen.
RAB godkendt behandler, som sikrer dig, at jeg opdaterer min viden, tager på kurser, sørger for førstehjælpskursus hvert år. Derfor kan du også hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, få tilskud til zoneterapibehandling.
 www.zoneterapeutskolen-kolding.dk/ 

Sundhedscoach

Udannet sundhedscoach hos Anni Simonsen 2009.
2015: Kunsten at formidle.
2018/2019 Master partitioner NLP: Neuro kommunikation
www.annisimonsen.dk

Tankefeltsterapi

Kurser hos Else Baden
1. del 2013. – Tandlægeskræk.
2014: Den bange patient, ved Dansk selskab for Odontofobi.
Medlem af Dansk Selskab for Odontofobi, og er hvert år på de kurser der tilbydes.
www.elsebaden-jensen.dk

Undervisning:

Derudover underviser jeg hver torsdag, i kost og livsstil hos Specifik i Århus
Så underviser jeg på Århus tandlægeskole en gang om året, på efteruddannelse af klinikassistenter omkring det gode arbejdsmiljø. Det samme gør jeg for foreningen din TANDLÆGE, hvor arbejdsmiljø repræsentanter mødes 1 gang årligt og vender emner som trivsel, stress mm. Foredrag
Det er også blevet til en del oplæg og foredrag rundt omkring bl.a. i fitnesscentre, cafeer, og har undervist grupper i emner, de har ønsket sig. Eksempelvis i idrætsforening for kvinder med fokus på knoglesundhed. Senest var det foredrag for virksomme kvinder her i lokalområdet. Og her var emnet kvinder i og omkring overgangsalderen. En af de søde kunder i klinikken her i Hedensted, har netop spurgt ind til, om jeg vil komme ud til en veninde aften, og fortælle dem omkring vitaminer mineraler, olier mm. Og hvor i maden det findes, så der er mange muligheder. – Har du et specifikt ønske, så lad mig høre fra dig, og så finder vi ud af dit eller jeres behov.