20230420-105701657-ios-scaled-e1682061509667

Om Margrethe Tang

Lidt om mig

Jeg er en kvinde på 54 som elsker at gøre en forskel for alle de skønne mennesker, der kommer hos mig. Jeg er et spirituelt væsen, og har mest gået og hygget mig med dette for mig selv i mange år. Men jeg er blevet klar til at stå ved, at dette har en stor betydning for mig – Jeg føler mig som en del af noget større.

Min vision er:
Jeg er meget passioneret omkring det, vi selv kan gøre for at optimere vores helbred og have det godt. Der er mange knapper at skrue på, når du havner i en vanskelig situation. Om det hedder stress, sorg, smerte eller ubalancer; uanset om det er børn, unge eller voksne; så er det er altid godt at komme ned i kroppen.

Derfor er jeg så glad for mine behandlinger med zoneterapi. Her kommer du ned i det rolige nervesystem og får kontakt med kroppen og alle dens fantastiske ressourcer. Med samtalerne kan vi få øje på din indre selvsnak, som kan være årsag til manglende energi, glæde og overskud. Jeg er trænet til at lytte godt til dig. Så der er meget power i, at få erstattet det dårlige selvsnak med nogle gode bekræftelser.

Derudover elsker jeg at tale om mad, og vil elske at inspirere dig til god energimad.

Min opskrift på god energi

Det jeg selv gør for at være i overskud med energi og have godt humør, er, at sørge for at mit blodsukker er stabilt. Jeg er ikke fanatisk med, hvad jeg spiser, men jeg laver vores mad med rene råvarer.

Så bruger jeg naturen, som jeg er heldig at have i baghaven, går lange gåture og løber lidt engang imellem. Og så har vi en køkkenhave, der gør at jeg kommer ud og har fingrene i jorden. Jeg elsker også yoga, sang og mit daglige energiarbejde, både for mig selv og i forskellige fællesskaber online.

Hvad er din opskrift?

  Bliv ringet op

  Tag kontakt

  Anbefaling – En hilsen fra Ronny

  Margrethe Tang, har i perioden 5 marts 2018 til 6 februar 2020, været tilknyttet Specifik ApS, som underviser på deltid.

  Opgaven var at formidle modulet ”Kost og Livsstil”, til voksne deltagere på 6 uger lange forløb, for sygemeldte borgere. Et modul der bestod af 6 forskellige temaer, af 2 timer varighed, som Margrethe selv skrev indholdet til og udarbejdede undervisningsmaterialer til. Hun havde ligeledes den funktion at oplære en ny underviser, indenfor samme fagområde, samt ansvaret for at opdatere undervisningsmateriet i det omfang, der var behov for.

  Margrethe var lige fra starten af forløbet selvkørende, med et godt greb om det faglige og en naturlig evne til at kunne formidle det. Det selvom at der på holdene var meget stor forskel på, deltagernes forhåndsviden i forhold til de forskellige temaer, og som derfor krævede gode pædagogiske evner, specielt i forhold til differentiering.

  Alle forløb blev undervejs evalueret af deltagerne selv, herunder også den konkrete undervisning, samt underviseren. I den forbindelse har der kun været ros til Margrethe, for hendes undervisning, hendes faglige viden, samt hendes kompetente og empatiske måde at udfylde lærerrollen på.

  Som kollega var hun afholdt og vellidt, altid smilende og positiv med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til tingene. Hun er oplevet som værende en meget pålidelig og loyal kollega, både overfor stedet ånd og mål med indsatsen samt de øvrige medarbejdere og ledelsen.

  Specifik ApS blev solgt til anden virksomhed i starten af 2020, hvorfor Margrethes ansættelse ikke kunne forlænges. Hvis dette ikke havde været tilfældet, ville vi hjertens gerne have fortsat samarbejdet med hende.

  Vi kan kun varmt anbefale Margrethe, til de der måtte være så heldige, at få hende som kollega i fremtiden.

  Bedste hilsner
  Ronny Udesen-Hansen

  Tidligere afdelingsleder ved Specifik ApS

  Udtalelse

  “Jeg har netop afsluttet et forløb hos Margrethe på 10 gange med kostvejledning og zoneterapi, En god kombination med fokus på at få kost, mave, tarm, krop og sind i balance. Med kyndig vejledning, der passer lige til mit hverdagsliv, og samtidig blive mødt med empati og forståelse for, hvor man er i livet. Og ikke mindst en Zoneterapeut der kan sit håndværk. Jeg kan kun give Margrethe mine bedste anbefalinger.”