Ring på 40 72 26 26

Stressbehandling

Stressbehandling

Sidder du lige nu og føler dig utilstrækkelig, med følelsen af du ikke kan det du plejer. Din krop er anspændt, måske med muskelspændinger, smerter og træthed. Dit humør er svingene, tankerne kører konstant og måske har du svært ved at sove. Dit overskud til at være sammen med andre, er også væk lige nu. Du er måske sygemeldt, eller tæt på en sygemelding.

Denne følelse du har, er et opråb fra dit nervesystem Og en tilstand som med lidt hjælp kan forandres. Det kræver at vi skal ses nogle gange. Jeg sætter ekstra god tid af til dig, sådan at der er ro, og nærvær omkring dig. Jeg har forskellige redskaber, og kan derfor komme rundt om hele dig.

Zoneterapi behandling er super godt til at komme ned i det rolige (parasympatiske) nervesystem. Når du har stress, er kroppen lidt i alarmberedskab, alt blod går til muskler og hjerne, som skal koordinere bevægelserne, derfor er der andet som må nedregulere. Det din krop nedregulerer er fordøjelsen og immunforsvar mm. så du har måske en mave som føles tung og har tendens til hård mave, eller det modsatte. Zoneterapien er her helt fantastisk, det er vigtigt at der er flow og hverken for meget eller lidt. Din krop vil elske dig for denne behandling. Jeg bruger ofte homøopati til at støtte processen. Læs evt. mere under zoneterapi.

Vi skal sammen finde ud af hvad det er som stresser dig, for ofte er det vores egne indre forestillinger som laver alt balladen. Jeg skal hjælpe dig med at finde nye strategier, i stedet for dem, som ikke gør noget som helst godt for dig.

I en periode med stress, har du brug for lidt ekstra krudt i form af god mad, vitaminer og mineraler. Overskuddet til at lave god mad, er måske ikke ret stort. Derfor får du en oversigt med meget nemme, hurtige sunde retter, sammen med en vejledning i de vitaminer og mineraler din krop har ekstra meget brug for lige nu.

Den neurokommunikative samtale en væsentlig faktor. Den har til formål at hjælpe dig til at forstå og acceptere de ting, der foregår i din hjerne og dit nervesystem. Når du forstår dine egne mønstre, er det enkelt at ændre dem. Selvom jeg har stress eller andet lige nu så ” elsker og acceptere mig selv ” dette er en frisættende sætning at sige til dig selv, og det er den første sætning, jeg bruger når jeg laver tankefelt terapi.

Alle mennesker er forskellige, og derfor vil en behandling også være individuel, alt efter din situation. Du skal blot opdage hvor meget handlekraft, du selv har, når først du får lidt ro og hjælp til at sætte fokus på dine ressourcer. Du har blot brug for at justere lidt på nogle knapper, og det er min store passion, at få lov at hjælpe dig.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.