Ring på 40 72 26 26

Om Margrethe Tang

Lidt om mig

Jeg er en kvinde på 52 år, som elsker at gøre en forskel for alle de mennesker, som kommer hos mig.

Min vision er:
Jeg er meget passioneret omkring det vi selv kan gøre for at optimere vores helbred og have det godt. Der er mange knapper at skrue på, når du havner i en vanskelig situation. Om det hedder stress, sorg, smerte eller ubalancer uanset det er børn, unge eller voksne, så er det er altid godt at komme ned i kroppen Derfor er jeg så glad for mine behandlinger med zoneterapi. Her kommer du ned i det rolige nervesystem, får kontakt til kroppen, og så jeg hjælper dig til at finde dine gode ressourcer frem, så du kan bruge dem aktivt.

I Januar 2019, fik jeg min eksamen som Master Practioner NLP, det vil sige at jeg har fået endnu mere værktøj i min værktøjskasse. Det handler helt enkelt om at forstå vores hjerne, at de ting vi mærker som symptomer, smerte, stress, uro, dårligt humør osv. som udgangspunkt ikke er farligt for os, men blot et opråb fra nervesystemet, at det er tid til justering. Som når der er knas på tv et, så skal der skrues lidt på nogle knapper. Jeg hjælper dig med at lave nogle andre og bedre forestillinger som laver ro, og så kan du slippe af med de forestillinger din hjerne laver, som er uhensigtsmæssige for dig, som laver stress signaler.

Det jeg selv gør

Det jeg selv gør for at være i overskud med energi og have godt humør, er at sørge for mit blodsukker er stabilt. Jeg er ikke fanatisk med, hvad jeg spiser, men jeg laver vores mad med rene råvarer.

Så bruger jeg naturen, som jeg er heldig at have i baghaven, går lange gåture og løber lidt engang imellem. Og så har vi en køkkenhave, der især om sommeren giver os skønne friske grøntsager og krydderier. Den gør at vi som familie kommer ud og har fingrene i jorden og har det som vores fælles interesse. Derudover synger jeg i et skønt kor, og for mig er dette så fyldt med god energi.

Jeg er meget taknemmelig for alle mine relationer, familie, job venner, veninder og har dagligt fokus på dette. Jeg elsker at komme til yoga, og tager indimellem lange yoga seancer, og bruger det så herhjemme dagligt inden jeg skal sove. Det her er min opskrift.

Det som er vigtigt for dig, er at finde din opskrift, hvad gør dig glad, hvad er du taknemmelig over, hvordan kan du finde ekstra tid til at gøre noget godt for dig selv, og dermed blive en endnu mere fantastisk mor/far, datter/søn, kollega, chef, ven/veninde osv.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.